Shantykoor WEST ZUIDWEST, Gouda
Shantykoor WEST ZUIDWEST, Gouda
© 2020 RNo-Design / WZW
www.shantykoor-gouda.nl
Last update: 7-7-2022
Mededeling: Beperking optredens
Ten gevolge van de besmettelijkheid en de verspreiding van de nieuwe varianten van de Omicronvariant van het Covid virus heeft het Gouds Shantykoor West Zuidwest besloten om voorlopig alléén in de buitenlucht op te treden. Dit besluit heeft het koor genomen ter bescherming van zowel u als potentieel publiek als onze koorleden. Wij vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden mocht u ons willen boeken voor een optreden. Mocht optreden in de buitenlucht, door wat voor omstandigheden dan ook, niet mogelijk zijn, zijn wij genoodzaakt het optreden te annuleren. Wij vragen u om begrip voor dit besluit.
BOEKINGEN Heeft u belangstelling om Shantykoor West Zuidwest te boeken voor een mogelijk optreden, dan kunt u contact opnemen met: Cor de Jong Tel: 06 - 53312751 Roel Scheffer Tel: 06 - 41300249 U kunt ook direkt het aanvraagformulier invullen voor een mogelijk optreden. Geef daarbij s.v.p. een duidelijke toelichting op het evenement, zodat wij ons optreden zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw wensen. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk nader contact met u op.
Secretariaat Voor overige zaken kunt u contact opnemen met onze secretaris:  Leo Koot Waterruit 114 NL 2804 PE Gouda E-mail: secretaris(at)shantykoor-gouda.nl Tel: 06 - 14 969 528
Contact Aanvraagformulier Aanvraagformulier Bestuur West Zuidwest